Bitcoin prijs voorspelling voor eind 2018Meld je aan voor Percy’s netwerk / clubbie: Steun Percy’s video’s middels een donatie: …

38 Comments

  1. Ik meen me te herinneren dat het ooit wel eens wetenschappelijk is aangetoond dat de uiteindelijke werkelijkheid erg dicht bij de gemiddelde schatting ligt. Dus pak je rekenmachientje, bereken het gemiddelde en dan afwachten 🤗

  2. Ik had 9000 dollar in gedachten op 31 dec. maar dat heb jij al gezegd Percy.. dus ik hou het op euhm 🤔 8200 dollar. Hij zal namelijk in de toekomst wel weer stijgen, na deze enorme daling van 2000 euro in een maand tijd. Althans, dit verwacht ik, pin me er niet op vast als het niet zo is! 🤗👍

  3. Echt tof dat je zo tegen adverteren bent op YouTube, het geld kan ook op een andere manier komen, bv het sponsoren van dit kanaal door kijkers. Toffe video weer Perc! Thanks!

  4. Btw Percy, lijkt me supervet om over een half jaar met z'n alle terug te kijken naar alle comments. Steeds meer mensen plaatsen echt coole comments. Supervet om te zien en te lezen. Cheers!

  5. Wat moeilijk kiezen. Ik heb het gevoel dat de aankomende handelsoorlog een leuke voedingsbodem zou kunnen zijn voor crypto's in het algemeen. Ik hoop in elk geval dat de BTC boven de 15000$ komt op het einde vh jaar. Dan verkoop ik met de snelheid van het geluid HAHAHAHA.

  6. Ik denk dat we een all time high gaan zien van rond de 25.000. Dit is wel mits de beurs niet crasht. Want als da hebeurt gaan denk ik mensen massaal hun geld vasthouden waardoor ik denk dat bitcoin dan rond de 6000-7000 dollar blijft haken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*