Bitcoin naar de maan! En terug. Aflevering #2Je kon er het afgelopen jaar bijna niet omheen: de Bitcoin. De digitale munt lijkt populairder dan ooit en steeds meer mensen bezitten zogenaamde crypto …

37 Comments

 1. de videokaarten zijn voortdurend bezig met de code krijgt om versleuteld bestanden te ontsleutelen. Het lijkt hier wel te gaan om de sneeuwpak bestanden Edward Snowden , staatsgeheimen of iets anders in de zin, pas maar op dat je de NSA niet achter je aan krijgt.

 2. Ik ben een paar maand geleden begonnen in crypto. In december ben ik van 2,5k naar 100k gegaan in maar 5 weken tijd.
  Nu ben ik een discord begonnen om jullie ook te helpen met starten.
  Wij verzamelen de beste info in 1 server!

  PM mij als je meer info wilt in het Nederlands. Ik ben een van de Admin op de server.
  https://discord.gg/Y8h9TBE

 3. Voor mensen die meer over CryptoCurrency willen leren zouden YouTube video's kunnen kijken of Discord waar ik zelf de eigenaar van ben met 3200 leden. Zodra je het snapt is het inderdaad erg leuk and ik heb mijn portfolio sinds mijn start ruimschoots x5-10.

  EDIT: Onze Discord is wel alleen engels, maar gebouwd op mensen die net gestart waren of zijn. Maar die zijn nu ondertussen ook gewoon goede traders en weten wat ze doen.

  Linkje zal in de reacties staan.

 4. beeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!! the world aint what it used to be

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*